ogindlhumer

Creating boxes in forms

4 posts in this topic

Version 6.6.1.3322

 

This update came in yesterday for me and it came with a bug when placing textboxes or signatureboxes in forms.

When I draw a textbox/signaturebox and release the left mouse button, the construction lines still stay attached to the cursor and the box takes about 5-10 seconds until it changes into a box you can really click and edit. Please find a screenshot for this attached.

 

Also, the bug I have filed a several times now (first time half a year ago), still persists:

When I set default fonts in the settings for textboxes, they do not have any effect.

Every textbox I create still has the very same default Microsoft Sans Serif 12 font.

 

Would appreciate to finally have that fixed.

 

Best regards,

Oliver

Bug.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for letting us know, Oliver! 

 

In terms of the fonts, where are you adjusting your defaults? 

 

Best,

Rebecca

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9.5.2018 at 7:30 PM, Rebecca Chen said:

Thanks for letting us know, Oliver! 

 

In terms of the fonts, where are you adjusting your defaults? 

 

Best,

Rebecca

Hi Rebecca,

 

Thank you for coming back to me.

I adjust them at the Settings (or Preferences, I have it in German) under Fonts > Default Textbox Font and Fonts > Default fonts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now