• Announcements

    • Daphne

      PE Points Program!   09/26/2017

      htmlentities(

      We are excited to announce that we are launching our brand new PE Points Program. Read more here for detailed rules and get ready to win some cool prizes!

      )
    • Daphne

      Happy Thanksgiving!   11/13/2017

      htmlentities(

      We are honored to sponsor the well designed Thanksgiving Card for free to people who gives their thanks in social media. Join Us to give your thanks to the one you love!

      )
Jono E

windows os Same Bug - back again

5 posts in this topic

Hi Jono,

 

Thanks for bringing this to our attention and for providing such a detailed video! What version of PDFelement do you have? 

 

Thanks,

Rebecca

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jono,

 

Our development team is checking the issue now, I will keep you posted once there is further feedback.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jono,

 

Our developer checked your situation, and it seems to be related to the fonts in your PDF file. We have also tested some other PDF files and do the same steps as you to add new text, change fonts, but we do not have the same issue. So could you please attach your PDF file here or send it to: pdfelement@wondershare.com for further tests on our side?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0